Coldplay in concert


sebelumnya selamat buat MIAMI HEAT yeeh mereka menang dari Dallas di NBA Finals

kalo ditanya siapa band yang pingin banget kamu tonton kalo mereka konser secara langsung? gue akan jawab COLDPLAY..
dan kejadian tgl 10 juli nanti mereka bakal konser di singapore..
selalu dan selalu...mentoknya kalo ke Asia pasti cuma sampai Singapore

alasan gak konser disini karena situasi di Indonesia sendiri atau travel warning,, sedikit menyebalkan. ada paket khusus untuk nonton Coldplay bareng Prambors tapi biaya lumayan menggila.. lagian gue bukan yang fans gila mereka banget..

pastinya buat promotor di Indonesia,, ayo datangkan Coldplay ke jakarta
mereka udah beberapa kali mengelar konser di singapore, terakhir gue dapat foto dan ceritanya dari Mr.Qy (pa kabar niih orang)

iseng pertanyaan to kamu, artis or band apa yang kamu harapkan mereka bisa konser di jakarta???


COLDPLAY - FIX YOU
When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream, down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I..

Tears stream, down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I..

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

3 comments:

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it fiat Statins of the cross Myrtle beach south carolina hotels fiat uno owners club Dog boating harness Dhea hair loss reversable Find plastic faucets plastic dispensers screw Lesbian teacher on student Interior design in italy school Fetched furniture seattle

Anonymous said...

best regards, nice info » » »

Noval Aulia Rahman said...

Permisi Numpang Jualan Gan.

T-Shirt Coldplay Action Figure
Bahan Cotton Combed 30S
Ready Stock Size M, L, XL

KemisKliwon.com

Thanks

Post a Comment