dilemma


tau gimana rasanya dilema?? DAMN... sumpah nggak enak, dan gue lagi ngalamin.
semua jadi serba gak salah dan gak jelas. berawal dari sebuah clue yang akhirnya gue mikir,,, dan jawaban yang gue dapat hanya berupa pilihan,
dan ini yang bikin gue binggung, minta second opinion.... tetap aja pilihan ada di tangan gue.
Aduuuuh,,, kenapa sih masalah ini yg akhirnya dipertanyakan setelah hampir 2tahun gue merasa comfort & enjoy
please ini gak mudah.. semua yg udah gue lakukan itu butuh pengorbanan
satu hal semoga ada jalan terbaik... ;(

3 comments:

Anonymous said...

Very cool of you to let us post to your blog. If you are interested in making $3,000 or more per week please check out my home based business website. Thanks again and take care!

Anonymous said...

I enjoyed reading some of your posts. I have a laser hair removal site. You can find everything about laser hair removal as well as information on hair bows, color, extensions, and wigs. Come and check it out if you get time :-)
Rod

Anonymous said...

best regards, nice info How does lexapro make you feel http://www.retirement-planning-austin-texas.info hardcore pic celexa Cheap web designers provigil canada Fiat subwoofer culinary arts schools used washers dryers Aston martin auto recycling buy provigil vigil alertec modasomil Propecia health on Peugeot dimensions Louisiana malpractice and negligence legal

Post a Comment